13-15.10.2021 międzynarodowa konferencja ZARZĄDZANIE BEZPIECZEŃSTWEM I JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI 12 I JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI 12 ”Certyfikat jakości – paszportem dla wyrobu”, Zakopane

Szanowni Państwo,

W imieniu Organizatorów serdecznie zapraszamy do udziału w kolejnej edycji międzynarodowej konferencji:

ZARZĄDZANIE BEZPIECZEŃSTWEM
I JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI 12
”Certyfikat jakości – paszportem dla wyrobu”

Patronat nad konferencją objął:

Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi

Konferencja odbędzie się: 13-15 października 2021r. w Zakopanem

Szczegółowy komunikat wraz z kartą uczestnictwa: Komunikat 1 Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności_2021.pdf

Podczas tegorocznej konferencji – obok tradycyjnie omawianych najnowszych trendów rozwoju branży – będzie omówiony niezmiernie istotny i dotyczący wszystkich branż przemysłu spożywczego temat wpływu uzyskanych certyfikatów na poprawę możliwości eksportowych wyrobów; również tej tematyce będzie poświęcony tradycyjny, na naszej konferencji, „Okrągły Stół”.

Kartę uczestnictwa proszę przesłać e-mailem: pfiso@pfiso9000.pl lub  biuro@bzj.pl

Organizator zastrzega sobie prawo do odwołania szkolenia jeśli nie będzie minimalnej liczby uczestników.

Wszystkich zainteresowanych serdecznie zapraszamy do udziału!