08-10 październik ZARZĄDZANIE BEZPIECZEŃSTWEM I JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI – 13

Szanowni Państwo!

Podczas tegorocznej konferencji – obok tradycyjnie omawianych najnowszych trendów rozwoju branży – postanowiliśmy omówić niezmiernie istotny i dotyczący wszystkich branż przemysłu spożywczego temat nowelizacji podstawowych norm regulujących jakość i bezpieczeństwo żywności; również tej tematyce będzie poświęcony tradycyjny, na naszej konferencji, „Okrągły Stół”.

Mam nadzieję, że wyeksponowana w poszczególnych referatach tematyka pozwoli

na sprecyzowanie konstruktywnych wniosków, które będą miały wpływ na doskonalenie jakości i bezpieczeństwa żywności.

Serdecznie zapraszamy!

Szczegółowe informacje i zapisy w: Komunikat_1

Z poważaniem i wyrazami szacunku

Manager konferencji

Prof. dr inż. Janusz B. Berdowski

przewodniczący

Sekcji Przemysłu Spożywczego Klubu Polskie Forum ISO 9000

Foto: freepik